ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Κουμουτσάκου τινάζουν στον αέρα το “success story” της ΝΔ

Τις σημερινές δηλώσεις του κ. Κουμουτσάκου για την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου σχολίασε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι “τινάζει στον αέρα όχι μόνο το “success story” που φιλοτεχνούσε τότε η ΝΔ, αλλά και όλη την παραφιλολογία που διατυμπανίζει η παρούσα ηγεσία του κόμματος”.

Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

“Η παραδοχή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου τινάζει στον αέρα όχι μόνο το “success story” που φιλοτεχνούσε τότε η ΝΔ, αλλά και όλη την παραφιλολογία που διατυμπανίζει η παρούσα ηγεσία του κόμματος.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Πρακτορείο Fm”, ο κ. Κουμουτσάκος παραδέχτηκε πως “η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ παρέλαβε μια διαχειρίσιμη κρίση και την έκανε παρακμή”. Με μια μόνο φράση, ο βουλευτής της ΝΔ, ομολόγησε πως η πραγματική κατάσταση της χώρας στις αρχές του 2015 απείχε παρασάγγας από τους ισχυρισμούς της τότε κυβέρνησης.

Η δήλωση του κ. Κουμουτσάκου επιβεβαιώνει, έστω και καθυστερημένα, πως η κατάσταση που παρέλαβε η παρούσα κυβέρνηση ήταν δραματική: άδεια ταμεία, ύφεση, ανεργία, αποεπένδυση. Είναι μια από τις λίγες φορές που δήλωση στελέχους της ΝΔ –έστω και κατά το ήμισυ- συμφωνεί με την πραγματικότητα και δεν τη διαστρεβλώνει.”