Μάξιμος Χαρακόπουλος σε Τόσκα: Νύχτα τρόμου έζησε η Αθήνα εξαιτίας σας

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την χθεσινή έκρηξη βόμβας στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και τα επεισόδια γύρω από το Πολυτεχνείο, δήλωσε: «Η Αθήνα έζησε ακόμη μια νύχτα τρόμου, με την έκρηξη βόμβας στη Σανταρόζα και επιθέσεις με μολότοφ γύρω από το Πολυτεχνείο, που ήλθαν μάλλον να γιορτάσουν τα εγκαίνια του … “αντεξουσιαστικού Κ.Ε.Π.” στα Εξάρχεια.

Δυστυχώς, όσο ο κατ’ ευφημισμόν Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας ανέχεται την ανομία στο κέντρο της πρωτεύουσας, τόσο οι “γνωστοί – άγνωστοι” της ασυδοσίας και του τρόμου θα αποθρασύνονται, καταλύοντας κάθε έννοια νομιμότητας.
Η κοινωνία, ωστόσο, δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την “πραγματικότητα” που της επιφυλάσσει η σημερινή Κυβέρνηση της ανικανότητας και της ανευθυνότητας».

Υπενθυμίζουμε ότι η ισχυρή έκρηξη της βόμβας, χθες το βράδυ, στο κτίριο που στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία ανθρώπινου δυναμικού της τράπεζας, είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές, οι οποίες επεκτάθηκαν και στα γύρω κτίρια.

Δείτε τις φωτογραφίες από τις σημερινές εργασίες των συνεργείων αποκατάστασης: