Τραμπ προς Τσίπρα: "Έχετε καταφέρει να ανακάμψετε, τα πάτε περίφημα" (φωτογραφίες)

Θερμές χειραψίες, φιλικό χτύπημα στον ώμο και λόγια ενθαρρυντικά περιλάμβανε η σύντομη συνάντηση – συνομιλία του αμερικανού πρόεδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον έλληνα πρωθυπουργό, στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ. Ο κ. Τσίπρας χαιρέτισε χαμογελαστός τον Ντόναλντ Τραμπ και σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο αμερικανός πρόεδρος επεσήμανε στον πρωθυπουργό πως παρακολουθεί την πορεία του. «Έχετε καταφέρει να ανακάμψετε και αυτό είναι εκπληκτικό, τα πάτε περίφημα», φέρεται να είπε και συνέχισε: «Η Ελλάδα είναι υπέροχη χώρα, με υπέροχους ανθρώπους».

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απάντησε στα θετικά σχόλια του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναφέροντας ότι τα καταφέρνουμε μετά από χρόνια κρίσης και σήμερα βρισκόμαστε σε πολύ σημαντική περίοδο που πρέπει να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις για να ενισχυθεί αυτή η θετική πορεία ανάκαμψης της χώρας και της οικονομίας.

Οι φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα με τον Ντόναλντ Τραμπ ανέβηκαν από τον λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Twitter αλλά και από τον υπουργό άμυνας Πάνο Καμμένο, ο οποίος συμμετέχει στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

 

upl5926f0092cd88

 

upl5926efe8b0024