Αιχμές Κικίλια για ΣΥΡΙΖΑ και τρομοκρατία -"Μπαγιάτικες αθλιότητες" απαντά η Κουμουνδούρου

Αιχμές για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία άφησε ο Βασίλης Κικίλιας το πρωί της Παρασκευής στον ρ/σ ΣΚΑΪ και τόνισε πως «δεν μπορεί να υπάρχει ελευθερία, χωρίς ασφάλεια. Αυτή είναι η πρώτη προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας»

Πιο αναλυτικά:

“Να υπενθυμίσω στους ακροατές σας τον πρώτο νόμο τον οποίο έφερε ο κ. Τσίπρας, στο ελληνικό κοινοβούλιο, όταν αυτή η περήφανη κυβέρνηση κέρδισε τις εκλογές. Ήταν ο νόμος Παρασκευόπουλου, ο οποίος έδωσε τη δυνατότητα, με χαριστικές διατάξεις σε τρομοκράτες και ποινικούς, να αποφυλακιστούν και να εκμεταλλευτούν αυτές τις διατάξεις αν θέλετε, προκειμένου να είναι ελεύθεροι, παρότι είχαν καταδικαστεί για πολύ σοβαρά αδικήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ και συμπλήρωσε πως:

Είναι υπό διερεύνηση και με πολλά ερωτηματικά οι σχέσεις κάποιων προϊστάμενων πολιτικών και μη, από το υπουργείο Δικαιοσύνης, με εγκλείστους στις φυλακές του Κορυδαλλού και πως υπάρχει μεγάλο θέμα για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση αυτή αντιμετώπισε το προσφυγικό μεταναστευτικό, με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων.

Στις παραπάνω δηλώσεις απάντησε με ανακοίνωση το γραφείο τύπου της Κουμουνδούρου:

“Οι σημερινές δηλώσεις του κ. Κικίλια είναι ανεύθυνες και επικίνδυνες. Οι μπαγιάτικες αθλιότητες περί δήθεν σχέσης του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες δεν χρήζουν σοβαρής απάντησης. Ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα όπως αυτό της τρομοκρατίας δεν ενδείκνυται για μικροπολιτικά παιχνίδια και πολιτική σπέκουλα. Η κυβέρνηση σέβεται τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών και εγγυάται την ασφάλειά τους.”