ΣΥΡΙΖΑ σε Κικίλια για ΕΡΤ: "Νοσταλγεί το "μαύρο" που έριξε ο Σαμαράς στη δημόσια τηλεόραση"

Καυστική απάντηση δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στον εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια, για όσα δήλωσε απ’ την Κοζάνη σχετικά με τη δημόσια τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

“Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια, σχετικά με την ΕΡΤ, δείχνουν τη νοσταλγία του κόμματος του Κυρ. Μητσοτάκη για το “μαύρο” που έριξε η κυβέρνηση Σαμαρά πριν 4 χρόνια στη δημόσια τηλεόραση, αφήνοντας στον δρόμο 2.500 εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη τύπου στην Κοζάνη, ο κ. Κικίλιας δήλωσε πως “η ΕΡΤ είναι κομματικό κανάλι το οποίο δεν μπορούμε να αφήσουμε να λειτουργεί στην πλάτη των Ελλήνων φορολογουμένων”. Με περισσή υποκρισία, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του “μαύρου” και του μορφώματος “ΝΕΡΙΤ” στο οποίο ο κ. Σαμαράς είχε δώσει συνέντευξη απαντώντας σε ερωτήσεις που έκανε ο ίδιος στον εαυτό του, θυμήθηκε ξαφνικά τους Έλληνες φορολογούμενους. Αυτούς που φέσωσε με τα θαλασσοδάνεια των -ανακεφαλαιοποιημένων με τα χρήματα τους- τραπεζών στα ιδιωτικά ΜΜΕ, αυτούς που υπονόμευσε με το κλείσιμο της πλεονασματικής ΕΡΤ, προκειμένου να περάσει υπό τον έλεγχο των καναλαρχών το ψηφιακό σήμα μέσω της Digea. Αυτούς που φέσωσε με τις υπέρογκες “εξωτερικές παραγωγές” που αφορούσαν μια κάστα ανθρώπων οι οποίοι, όλως τυχαίως, σχετίζονταν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Το αντιδημοκρατικό παραλήρημα του κ. Κικίλια δεν αφορά κανέναν πέρα από τη γνωστή κλίκα των καναλαρχών, στην οποία το κόμμα του δίνει καθημερινά εξετάσεις.”