Τον Όμιλο Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» παρουσίασε ο Πατούλης

Συνέντευξη τύπου, όπου παρουσίασε τον “Όμιλο Ενεργών Πολιτών – Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά” έδωσε ο νυν δήμαρχος Αμαρουσίου, Γ. Πατούλης, δίνοντας σε όλους την εντύπωση πως θα διεκδικήσει στις επόμενες εκλογές τη δημαρχία της πρωτεύουσας. Ο Γιώργος Πατούλης σημείωσε με έμφαση ότι η προσπάθεια έχει ως κεντρικό της στόχο “την ανάδειξη των μεγάλων ζητημάτων που απασχολούν σήμερα την Αθήνα”:

«Θα εργαστούμε όλοι μαζί για να πάρει η πρωτεύουσα της χώρας τη θέση που της αξίζει σε εθνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Στην προσπάθεια αυτή για κανέναν λόγο δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πατούλης εξήγγειλε επισκέψεις σε όλες τις γειτονιές της πρωτεύουσας για “τη συνδιαμόρφωση, από κοινού με τους πολίτες, ενός σχεδίου για να γίνει η Αθήνα παγκόσμια πρωτεύουσα”. Τόνισε ότι η επεξεργασία προτάσεων θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση τον ερχόμενο Οκτώβριο.

«Είμαι παιδί αυτής της πόλης. Μεγάλωσα στη γειτονιά των Πετραλώνων και σήμερα, λόγω των υποχρεώσεων μου, τόσο ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ , όσο και ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, περνάω ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μου στην Αθήνα. Αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με τη σημερινή παρακμή. Ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας» είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του, τονίζοντας παράλληλα την απογοήτευσή του για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η Αθήνα.

Τελός, σε ερώτηση για το πώς κρίνει τη σημερινή δημοτική Αρχή, απάντησε πως εκτιμά τον κ. Καμίνη, αλλά η Αθήνα «έχει φτάσει στο μη περαιτέρω» και ο νυν δήμαρχος είχε «οκτώ χρόνια την ευκαιρία να κάνει πράξη τη βούλησή του».