Σημαντική ανανέωση στα ψηφοδέλτιά της προαναγγέλλει η Ν.Δ

Στόχος της Ν.Δ. είναι η ανανέωση των ψηφοδελτίων της σε σημαντικό ποσοστό στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με όσα είπε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξή του.

Ο επικεφαλής του κομματικού μηχανισμού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ότι «η λέξη “κλειδί” είναι η ανανέωση. Η ανανέωση για την ΝΔ δεν είναι ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα. Είναι μια διαρκής διαδικασία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 42 χρόνια. Ήδη, μέσω του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της πρωτοποριακής αυτής πρωτοβουλίας που εγκαινίασε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έχουν “συρρεύσει” στην παράταξη πολλά νέα πρόσωπα, με πάθος για σκληρή δουλειά και προσφορά”.

Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη, «ξεκάθαρα οι δυνατότητες της Ελλάδας και των Ελλήνων είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές της κυβέρνησης, που μας κρατούν δέσμιους σε μια αέναη περίοδο ύφεσης.

Ο γραμματέας εκτίμησε τέλος ότι στις εκλογές η Κρήτη, από την οποία προέρχεται και ο ίδιος, θα αναδείξει την Ν.Δ. πρώτο κόμμα.