Αθανασίου: "Στοχοποιούμαι γιατί ενοχλούν οι τοποθετήσεις μου - Αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ"

O πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Λέσβου της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου απάντησε σήμερα σε όσα έχουν ακουστεί για παρέμβασή του «από δωροδοκίες για την υπόθεση των υποβρυχίων μέχρι αποφυλάκιση εμπόρου ναρκωτικών».

Ο κ. Αθανασίου μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε: «Αυτή η στοχοποίηση είναι γιατί έχουν ενοχλήσει οι τοποθετήσεις μου να υπερασπιστώ τη Δικαιοσύνη σχετικά με τις ωμές παρεμβάσεις, αλλά και την υπόθεση Καμμένου».

Και χαρακτήρισε: «Συκοφαντικά όσα λέγονται για μένα» όσα γράφτηκαν σε δημοσίευμα εφημερίδας σχετικά με παρεμβάσεις του ιδίου «οι οποίες περιλαμβάνουν από δωροδοκίες για την υπόθεση των υποβρυχίων μέχρι αποφυλάκιση εμπόρου ναρκωτικών».

Είπε μάλιστα ότι δεν είναι οργισμένος κι ότι: «Το θέμα δεν είναι καινούριο έχει ξαναειπωθεί κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο υπουργείο. Υπάρχει και αγωγή κατά του συγκεκριμένου δημοσιογράφου».

“Ο ΠτΔ συμφώνησε να μετριαστεί η ποινή. Ο κατηγορούμενος δεν βγήκε με αυτή την απόφαση, αλλά βγήκε λόγω ευεργετικών διατάξεων από δικαστικά συμβούλια. Όλα αυτά ενώ είναι γνωστά, ο δημοσιογράφος τα αποκρύπτει και παρουσιάζει ότι εγώ έδωσα εντολή αποφυλάκισης, είπε ο πρώην υπουργός.

Και συνέχισε: “Αυτή η στοχοποίηση είναι γιατί έχουν ενοχλήσει οι τοποθετήσεις μου να υπερασπιστώ τη Δικαιοσύνη σχετικά με τις ωμές παρεμβάσεις, αλλά και την υπόθεση Καμμένου. Αν είναι αλήθεια αυτά περί Καμμένου, έχουμε ποινική δικογραφία».

Ενώ τόνισε στην ίδια συνέντευξη: “Οι δικαστές θα αντιστέκονται, όποια κυβέρνηση και αν είναι. Υπάρχουν εξαίρετοι δικαστές, νέα παιδιά. Και να πάψουν αυτοί να λένε ψέματα για εμένα, εγώ δεν θα πάψω ποτέ να λέω αλήθειες για αυτούς».

Δεν δίστασε μάλιστα να πει: «Για τις αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ και των οργάνων του, η απάντηση είναι μία: Άμεση προσφυγή στη Δικαιοσύνη για μια ακόμα φορά».