Μητσοτάκης για την Υγεία: Βαφτίζετε μεταρρύθμιση την αλόγιστη οικονομική επιβάρυνση των πολιτών

“Τι ακριβώς, κύριε Υπουργέ, είναι αυτό το οποίο βαφτίζετε μεταρρύθμιση; Θα σας πω τι είναι: Η αλόγιστη οικονομική επιβάρυνση των πολιτών μέσα από ένα σύστημα το οποίο στην πραγματικότητα περιορίζει τις ελεύθερες επιλογές τους στην Πρωτοβάθμια Υγεία” ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Βουλή κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Υγεία, η οποία κινήθηκε σε υψηλού τόνους.

“Είναι ένα νομοθέτημα, το οποίο δεν πατάει πάνω σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις που είχαν γίνει στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Υγείας από προηγούμενες Κυβερνήσεις”, πρόσθεσεουυυ ενώ χαρακτήρισε τη λογική του νομοσχεδίου “μια λογική τελείως ξεπερασμένη από τις ίδιες τις εξελίξεις”.

Ο κ. Μητσοτάκης επεκτάθηκε στην ομιλία του και στο θέμα με τους σημαιοφόρους, διερωτώμενος “Έχετε βάλει απέναντί σας την Ελλάδα που προσπαθεί για το καλύτερο; Γιατί; Διότι σας ενοχλούν, τελικά, αυτοί που τα καταφέρνουν;”. Καταλήγοντας αναφέρθηκε στο θέμα της Βενεζουέλας διερωτώμενος γιατί η κυβέρνηση δεν καταδικάζει όσα γίνονται εκεί αυτές τις μέρες.

Ολόκληρη ο ομιλία του Κ. Μητσοτάκη εδώ:

0803_Ομιλία_Προέδρου_της_Ν.Δ._κ._Κ._Μητσοτάκη_στη_Βουλή_στο_νομοσχέδιο_για_την_Πρωτοβάθμια_Φροντίδα_Υγείας.02