Μαξίμου: Να σοβαρευτεί η Ν.Δ. για το ζήτημα των διακοπών Τσίπρα

Να σοβαρευτεί καλούν τη Ν.Δ. πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, σχετικά με τα ερωτήματα που έθεσε η Πειραιώς για το πού βρισκόταν ο Αλέξης Τσίπρας τις ημέρες των μεγάλων πυρκαγιών, κυρίως στην Αττική.

Το Μαξίμου αναφέρεται στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο κατηγορεί ότι «άφησε τις ξαπλώστρες των Χανίων, για λίγες ώρες, προκειμένου να πραγματοποιήσει αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής, αλλά ακύρωσε την επίσκεψή του μόλις αντιλήφθηκε ότι εντός βρίσκονταν δύο υπουργοί της κυβέρνησης».

Αναφερόμενες σε δημοσίευμα στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο», οι κυβερνητικές πηγές συμπληρώνουν ότι «ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη, προφανώς κατ’ εντολήν του συνεταίρου του, κ. Μητσοτάκη, αποκάλυψε κάτι τρομακτικό: ότι ο Πρωθυπουργός διέπραξε το αδιανόητο ατόπημα να βρίσκεται εκτός Αθηνών το σαββατοκύριακο πριν τον Δεκαπενταύγουστο. Έφτασε, μάλιστα, στο έσχατο σημείο ανηθικότητας. Επέστρεψε εσπευσμένα λόγω των πυρκαγιών!

»Θα προτείναμε στη ΝΔ να προσπαθήσει τουλάχιστον, να σοβαρευτεί λίγο. Αν πάλι αυτό είναι ανέφικτο, είμαστε στη διάθεση του κ. Μητσοτάκη, να τον ενημερώσουμε επακριβώς για το τι ακριβώς έφαγε και τι ώρα κοιμήθηκε ο Πρωθυπουργός στις ολιγοήμερες διακοπές του», καταλήγουν.