Αυγενάκης: Στην ΔΕΘ ο κ. Τσίπρας θα έρθει αντιμέτωπος με τα ψέματά του

Επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο κατηγορεί πως «εξακολουθεί να επιμένει στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τις φορομπηχτικές πολιτικές, τα ψέματα και την ανικανότητά του να διαχειριστεί την καθημερινότητα, γυρνώντας το δημόσιο διάλογο πολλές δεκαετίες πίσω» εξαπέλυσε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Σε δήλωσή του αναφορικά με τις περσινές εξαγγελίες του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τονίζει, πως «η ΔΕΘ πλησιάζει και αυτό προκαλεί τρόμο στον κ. Τσίπρα, καθώς θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με τα ψέματά του».

Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη «ο ΕΝΦΙΑ όχι μόνο δεν καταργήθηκε, αλλά αποτελεί βασικό εισπρακτικό μέσο της κυβέρνησης, η προστασία της πρώτης κατοικίας ?πήγε περίπατο? και πλέον χάρη στην ?αριστερή? ευαισθησία οι πολίτες χάνουν τα σπίτια τους με ηλεκτρονικούς πλέον πλειστηριασμούς, οι υποσχέσεις για μείωση φόρων έγιναν τελικά μείωση του αφορολόγητου κάτω από τα 6.000 ευρώ» ενώ, όπως λέει, η διατήρηση των κύριων συντάξεων έδωσε τη θέση της σε μειώσεις έως 24%, από το 2019.

«Η ανάπτυξη δεν ήρθε ποτέ, με την Ελλάδα να παραμένει καθηλωμένη την ώρα που η Ευρωζώνη αναπτύσσεται ταχύτερα από το αναμενόμενο. Πέρυσι ο κ. Τσίπρας μιλούσε για χαμηλά πλεονάσματα έως το 2020, πριν δύο μήνες υπέγραψε υψηλά πλεονάσματα και λιτότητα διαρκείας μέχρι το 2060! Αυτή είναι η θλιβερή κληρονομιά του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησής του. Μια κληρονομιά ψεμάτων, εμπαιγμού και ανικανότητας» τονίζει ο κ. Αυγενάκης, προσθέτοντας πως «ο κ. Τσίπρας πρέπει φέτος να λογοδοτήσει ενώπιον των πολιτών για την παταγώδη αποτυχία του» ενώ εκφράζει την ελπίδα πως ο πρωθυπουργός «για πρώτη δε θα ακολουθήσει την πεπατημένη του ?για όλα φταίνε οι άλλοι?».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ