Άγρια κόντρα στη Βουλή μεταξύ Καμμένου - Γεωργιάδη - Αναφορές για Jaguar, σκάφη και Μαρινάκη (βίντεο)

Σκληρή αντιπαράθεση σήμερα στη Βουλή, κατά τη διάρκεια ερώτησης του Άδωνη Γεωργιάδη προς τον Πάνο Καμμένο, κατά τη διάρκεια της οποίας ο υπουργός Άμυνας χαρακτήρισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Κουρτάκη ως αφεντικά του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Η αρχή έγινε όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αναφορά στις φωτογραφίες που είδαν την περασμένη Κυριακή το φως της δημοσιότητας, οι οποίες έδειχναν τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να τοποθετεί σακούλες με ψώνια σε μια Jaguar.

Ο Πάνος Καμμένος απάντησε πως το εν λόγω αυτοκίνητο ανήκει στην ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο και πρόκειται για το ίδιο αυτοκίνητο που ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε παλιότερα βόλτες, στο πλαίσιο συνεδρίασης του IMO. «Πήρα το αυτοκίνητο για να πάρω μια κούκλα Barbie. Έψαχνα και ένα σκάφος, σαν κι αυτό που κάνατε βόλτες με τον κ. Πρετεντέρη, αλλά δεν βρήκα», είπε μεταξύ άλλων για να του απαντήσει στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν το έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση αυτό, ξέρετε τι θα λέγατε; Κατηγορούσατε την BMW του Βενιζέλου, αλλά τώρα που χρησιμοποιείται από την σημερινή κυβέρνηση δεν λέτε τίποτα».

«Καταλαβαίνω πως πρέπει να υπηρετείται τα αφεντικά σας. Την «Ελληνικός Χρυσός», τον κ. Μαρινάκη, τον κ. Κουρτάκη, πώς πρέπει να παίρνετε το πολιτικό σας μεροκάματο», είπε αμέσως μετά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συνέχισε: «Εσείς χρησιμοποιούσατε τα μέσα του κράτους για να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Εγώ δεν πάω στη Μύκονο. Ούτε κάθομαι σε ξαπλώστρες των δύο χιλιάδων».

«Το φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη κοστίζει το 1/10 των χρημάτων του δικού σας σκάφος και κάθεσαι και κάνεις υποδείξεις», είπε στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης, για να του απαντήσει εκ νέου ο Πάνος Καμμένος: «Κάνετε αντιπαράθεση με τιμές σκαφών, όπως κάνουν τα αφεντικά σας τα επιχειρηματικά. Λέγατε για τον πατέρα μου ότι είχε off shore και μετά ο ΣΔΟΕ σε ξεφτίλισε. Πέθανε από τον καημό του. Δεν είπες ένα συγγνώμη. Έλα να το πάρεις το σκάφος. Αυτή η λάσπη θα πληρωθεί. Δύο χρόνια έφαγε το αφεντικό σου ο Κουρτάκης για δυσφήμιση των παιδιών μου. Από εδώ και πέρα θα πληρώνετε με αγωγές».

Δείτε το βίντεο: