Το υπ. Εθνικής Άμυνας δίνει λύση στη στέγαση των δημοσίων υπαλλήλων στη Σαντορίνη

Το υπουργείο Εθνικής άμυνας φαίνεται πως θα δώσει τη λύση στο πρόβλημα της στέγασης των δημοσίων υπαλλήλων στη Σαντορίνη. Ο Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θήρας, Αναστάσιο Νικόλαο Ζώρζο και συζήτησαν τη δυνατότητα στέγασης των εργαζομένων στις υπηρεσιακές οικίες της Πολεμικής Αεροπορίας στην περιοχή του αεροδρομίου.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση από το υπουργείο, αναμένεται να επισκεφθεί τη Σαντορίνη για το ενδεχόμενο δημιουργίας νέων οικιών.

«Η συνάντηση είχε να κάνει μόνο με την στέγαση των δημοσίων υπαλλήλων. Για αυτούς που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα εξασφαλίζουν οι επιχειρηματίες κάποια στέγη. Το πρόβλημα οξύνθηκε με τον διορισμό των αναπληρωτών δασκάλων και καθηγητών.» δήλωσε ο κ. Ζώρζος στο Newsbeast και συνέχισε:

«Επτά στην πρωτοβάθμια και είκοσι δύο στη δευτεροβάθμια. Αντιλαμβάνεστε πως ακόμα η Σαντορίνη έχει τουριστική κίνηση με αποτέλεσμα να μην βρίσκονται εύκολα κατοικίες. Η δυνατότητα θα αφορά γενικότερα τους δημόσιους υπαλλήλους.

Ταυτόχρονα κάποιους στεγάζουμε εμείς αλλά όχι με άνεση και αυτοί είναι γιατροί, λιμενικοί και πυροσβέστες, ένας αριθμός αρκετά μεγάλος. Περιμένω στις αρχές του Οκτωβρίου την έλευση του υπουργού και εκεί θα δούμε από κοντά τις λεπτομέρειες».

Πηγή: Aigaio365