Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας αντήλλαξε τις μεταρρυθμίσεις με υψηλότερους φόρους

«Ο πρωθυπουργός αντήλλαξε τις μεταρρυθμίσεις με υψηλότερους φόρους. Εμείς θα κάνουμε ακριβώς το αντίθετο. Θα ανταλλάξουμε τις μεταρρυθμίσεις, τις οποίες πιστεύουμε, με μικρότερους φόρους».

Τα παραπάνω σημειώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στη «Realnews». Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δηλώνει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με την ομιλία του στη ΔΕΘ έκανε «ένα δώρο στον ελληνικό λαό», καθώς «μετά από πάρα πολλά χρόνια μιζέριας, αποκτήσαμε ένα όραμα για σαφή έξοδο από αυτό το οποίο ζούμε. Για μια Ελλάδα φωτεινή».

Υπογραμμίζει ότι η ΝΔ θα μπαίνει στη συζήτηση για το αν συμφωνεί ή διαφωνεί με ένα νομοσχέδιο, εφόσον στη Βουλή υπάρχει δεδηλωμένη, δηλαδή και τα δύο κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού ψηφίζουν ένα νομοσχέδιο.

Ο βουλευτής Β΄ Αθήνας δηλώνει ότι είναι «τελείως αδύνατον» να βγει η χώρα από το μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018, καθώς όπως λέει «έχει ήδη υπογραφεί μνημόνιο μέχρι το 2022. Μπορεί να είναι άτυπο μνημόνιο. Στην πράξη, όμως, η Ελλάδα με την υπογραφή του κ. Τσίπρα είναι δεσμευμένη για τα επόμενα πέντε χρόνια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ