Δείτε το βίντεο: Ο Κουρουμπλής χορεύει ζεϊμπέκικο στο γλέντι του πλοιοκτήτη του ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ!

Υποψίες για την πραγματική σχέση του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Θεόδωρο Κουντούρη, ιδιοκτήτη του πλοίου ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ που βυθίστηκε, εγείρει βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα κι εμφανίζει τον υπουργό να χορεύει, καλεσμένος στη γιορτή του εφοπλιστή.

Το βίντεο έφεραν στη δημοσιότητα τα «Παραπολιτικά» και είναι γυρισμένο τον περασμένο Μάρτιο. Το γλέντι είχε γίνει στο καφέ-μπαρ «Sailor», ιδιοκτησίας της συζύγου του κ. Κουντούρη, Κατερίνας, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου όπου έχουν την έδρα τους τα γραφεία της ναυτιλιακής Κουντούρη, στη λεωφόρο Δημοκρατίας 57 στο Πέραμα.

Μάλιστα το βίντεο έχει δημοσιεύσει η ίδια στον λογαριασμό της στο Facebook, προφανώς χαρούμενη κι υπερήφανη για το ότι ο υπουργός τίμησε με την παρουσία του το οικογενειακό γλέντι τους.

Η αποκάλυψη της φιλίας των δύο αντρών, όπως ήταν αναμενόμενο έκανε πολλούς να αναλογιστούν μήπως δεν ήταν τυχαία τελικά η ολιγωρία που έδειξε η κυβέρνηση τις πρώτες ώρες του ναυαγίου, που είχε ως αποτέλεσμα την άνευ προηγουμένου ρύπανση στον Σαρωνικό.