Άγριος καυγάς Τσιρώνη - Άδωνη για την κάνναβη: Η πρώτη επένδυση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μπάφος!

Στη σημερινή τηλεοπτική συνεύρεση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη, οι τόνοι ανέβηκαν πολύ ψηλά όταν η συζήτηση ήρθε στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για την κάνναβη.
Στα τηλεοπτικά παράθυρα του ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Τσιρώνης, τηλεφωνικά είπε «Είναι πρόταση του κόμματός μου (σ.σ. Οικολόγοι Πράσινοι) να μην έχουμε εμπορία στο δρόμο.”
«Σου βρήκα καλλιεργητή«, είπε ο Γιώργος Αυτιάς και στο τηλεοπτικό «κάδρο» προστέθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Ο οποίος δεν άργησε να περάσει στην επίθεση λέγοντας: «Πολύ ταιριαστό είναι Γιώργο. Ξέρεις ψάχνω εδώ και δυόμισι χρόνια να δω ποια είναι η πρώτη επένδυση που έχει φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα. Γιατί δεν έχει φέρει καμία. Fraport, αεροδρόμια, Cosco. Όλα είναι του Σαμαρά. Ο μπάφος! Το χασίς. Η πρώτη επένδυση που προδιαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει στην Ελλάδα είναι ο μπάφος. Πολύ ταιριαστό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ομολογώ ότι είναι εξαιρετικά ταιριαστό! Πάει πακέτο με την ιδεολογία και την εικόνα αυτής της κυβερνήσεως. Και υπό την έννοια αυτή συμφωνώ«.

Δείτε το βίντεο: