Δεν παραιτείται ο Β. Λεβέντης - Ποιος τον μετέπεισε - Σε εγκεφαλική διαστροφή οι διεμφυλικοί (βίντεο)

Πίσω έκανε ο Βασίλης Λεβέντης στο ζήτημα που είχε θέσει περί παραίτησής του.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στον ΣΚΑΙ στήριξε το γεγονός, ότι τελικά δεν θα παραιτηθεί, στην Εκκλησία, λέγοντας, ότι κορυφαίοι ιεράρχες του διεμήνυσαν να μην παραιτηθεί λέγοντάς του ότι θα τον βάλουν στην αφάνεια και έτσι θα λείψει από το βήμα της Βουλής.

«Ήθελα να ταρακουνήσω το τέλμα, γι’ αυτό είπα ότι θα παραιτηθώ» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος υπέγραψε το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου ενώ ο ίδιος του είχε ζητήσει να μην το κάνει, ο Βασίλης Λεβέντης είπε με πικρία ότι «περίμενα να με πάρει τουλάχιστον ένα τηλέφωνο γιατί είμαστε φίλοι».

Επιμένοντας στο θέμα της αλλαγής φύλου είπε για το «συνάφι» των διεμφυλικών ότι «είναι σε εγκεφαλική διαστροφή, δεν είναι γενετήσια βλάβη όπως λένε και αυτό νικιέται με τη μετάνεια» κατηγορώντας, επίσης, τη Νέα Δημοκρατία για βλασφημία επειδή είπε ότι οι διεμφυλικοί είναι εγκλωβισμένοι σε άλλα σώματα από αυτά που βρίσκονται.

Ζήτησε, τέλος, από τον Αλέξη Τσίπρα να μην τον ξανακαλέσει στο τηλέφωνο «ούτε για καλημέρα, εκτός αν σε 10 ημέρες πάρει πίσω αυτό το έκτρωμα (σ.σ. το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου)».

Δείτε το βίντεο: