Λ. Αυγενάκης: Καλοδεχούμενη η προκαταρκτική εξέταση

Καλοδεχούμενη χαρακτηρίζει ο Λευτέρης Αυγενάκης την προκαταρτική εξέταση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου σχετικά με τις συνομιλίες που του αποδίδονται με πρόσωπα που εμπλέκονται σε ποινικές υποθέσεις.

Σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά προσθέτει ότι αναμένει από τη δικαιοσύνη να δείξει τα ίδια αντανακλαστικά σε υποθέσεις του Πάνου Καμμένου, που όπως λέει, δεν είναι και λίγες.

«Από εκεί και πέρα, στα όσα με εμπλέκει το παρακράτος Τσίπρα-Καμμένου-Βαξεβάνη έχω δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι είναι απολύτως ψευδή και συκοφαντικά. Έχω προσφύγει στη Δικαιοσύνη και θα φθάσω μέχρι τέλους. Δε θα τη γλιτώσει ο κ. Βαξεβάνης. Θα λογοδοτήσει για την αθλιότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τα σενάρια αντικατάστασής του, ο κ. Αυγενάκης κάλεσε όσοι ενδιαφέρονται για τη θέση του γραμματέα «να κρατήσουν την όρεξή τους για μετά το 12ο τακτικό συνέδριο τον επόμενο χρόνο, όπως ορίζει το καταστατικό του κόμματος.

«Την ατζέντα στη ΝΔ, τη διαμορφώνει ο πρόεδρος και τα όργανά του κόμματος. Δεν τη διαμορφώνει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε φυσικά τα φερέφωνα των υπόγειων του Μαξίμου»», σημειώνει.