Τι είπαν Μπακογιάννη, Σαμαράς, Καραμανλής στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

«Βρισκόμαστε σε μια γιορτή της δημοκρατίας. Στο συνέδριο θα πάρουμε αποφάσεις και θα αναλάβουμε δεσμεύσεις για το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουμε στον ελληνικό λαό. Πρόγραμμα ρεαλιστικό και τολμηρό που όταν υλοποιηθεί θα έχουμε την Ελλάδα που μας αξίζει» τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη στην ομιλία της στο 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφερόμενη στον υπουργό Οικονομικών της Κύπρου που είχε μιλήσει λίγο νωρίτερα, η κα Μπακογιάννη τον ευχαρίστησε γιατί απέδειξε, όπως είπε, πως υπάρχει άλλος δρόμος. «Θα το κάνουμε όπως η Κύπρος και η Πορτογαλία. Εδώ μπροστά μας είναι ο δρόμος που πρέπει να διανύσουμε» είπε, προσθέτοντας πως στη ΝΔ υπάρχει ένα αίσθημα δικαίωσης.

Μήνυμα ενότητας και νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στο 11ο Συνέδριο του Κόμματος.
Συγκεκριμένα ο κ. Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση «Είμαστε, σήμερα, εδώ ενωμένοι μπροστά στις ευθύνες μας και μπροστά στη νίκη που έρχεται».

Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή, διεμήνυσε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, Κώστας Καραμανλής, προσερχόμενος στο 11ο συνέδριο. Είπε συγκεκριμένα:
«Η παράταξή μας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο, για αυτό και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή και αυτό είναι στο χέρι όλων μας».