Επίθεση Τζανακόπουλου σε Μπακογιάννη: Η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με tweets

Πυρά κατά της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ντόρας Μπακογιάννη αναφορικά με όσα είπε για το Σκοπιανό, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Η κυρία Μπακογιάννη θα έπρεπε να γνωρίζει και ως πρώην υπουργός Εξωτερικών ότι η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με tweets. Όσο για την ουσία του ζητήματος, την ενημερώνουμε ότι η κυβέρνηση έχει και τη βούληση, αλλά και την ικανότητα να λύσει ένα πρόβλημα που κληροδότησε στη χώρα η δική της παράταξη» σημειώνει ο κ. Τζανακόπουλος και συνεχίζει:

«Μέχρι τότε αναμένουμε να μας πει αν η θέση της σημερινής Ν.Δ. είναι αυτή του Κων. Μητσοτάκη ή του Αντώνη Σαμαρά για την εξεύρεση λύσης».

Τι είχε δηλώση η Ντόρα Μπακογιάννη

Η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση θα αποτύχει στις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό, τονίζοντας επίσης ότι η κυβέρνηση είναι διχασμένη στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Στη συνέχεια αναφερόμενη σε δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου είπε, «αυτό που οφείλει να κάνει ο κύριος Τζανακόπουλος, είναι να μας πει με ποια θέση διαπραγματεύεται η κυβέρνηση. Εμείς δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Το μείζον θέμα είναι ποια είναι η εθνική θέση».