Ζουράρις: Αριστοφανικό αριστούργημα και παιδεία το «βουντού - βουντού»

“Ξαναχτύπησε” σήμερα πρωί – πρωί ο Κώστας Ζουράρις, κι αναφέρθηκε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο στην παραίτησή του, και στο γηπεδικό σύνθημα που την προκάλεσε.
Το «βουντού – βουντού», είναι «αριστοφανικό αριστούργημα» και «παιδεία», είπε μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1.
Και πρόσθεσε ότι δεν ζητάει συγγνώμη, καθώς η σάτιρα είναι μια εκδήλωση του αδύναμου έναντι του ισχυρού, αναφέροντας μάλιστα ότι οι καλύτεροί του φίλοι είναι τέσσερις “αρειανοί”.
Φορώντας μπλουζάκι με σύνθημα «έρχομαι από μακριά και πάω μακρύτερα», ο κ. Ζουράρις είπε ότι υπέβαλε την παραίτησή του γιατί «είμαι ευγενής» και γιατί «δεν είναι όλοι Ζουράριδες». Κι ακόμη δήλωσε ότι διατηρεί την βουλευτική του έδρα, η οποία είναι προσωπική, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα παραμείνει μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ή όχι.
Στην ερώτηση εάν παραμένει στην Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ ο Κώστας Ζουράρις απάντησε “Δεν έχω ιδέα” και σημείωσε πως κάτι τέτοιο δεν έχει συζητηθεί.
Σχετικά με το πολυνομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση σήμερα στη Βουλή είπε πως θα ψηφίσει “ναι”. Ενώ σημείωσε ότι πρέπει να κυβερνήσει η αριστερά ως το τέλος της εντολής.