Βίντεο: Όταν η Λιάνα Κανέλλη αποθέωνε τον Φράγκο Φραγκούλη

Ένα βίντεο από το 2012 κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο η Λιάνα Κανέλλη υμνεί τον απόστρατο στρατηγό και πρωταγωνιστή του πρόσφατου συλλαλητηρίου για την Μακεδονία, Φράκο Φραγκούλη: “Ανάμεσα στο δημαγωγό και στο δημοκράτη ο Φράγκος Φραγκούλης φόρεσε τη στολή του εν ονόματι μας. Τον ευχαριστώ και τον παρακολουθώ. Να γράφει και να αντιστέκεται γράφοντας” λέει χαρακτηριστικά.

Η Λιάνα Κανέλη δήλωνε για τον κ. Φραγκούλη πως “ελάχιστοι άνθρωποι τους αναγνωρίζεται ότι είναι ικανοί, αφοσιωμένοι και έντιμοι πατριώτες”, ενώ τον χαρακτήρισε ως “μούσα του ελληνικού λαού”.

Το βίντεο προέρχεται από την παρουσίαση του βιβλίου του Φράγκου Φραγκούλη με τίτλο “Ποιά Τουρκία; Ποιοί Τούρκοι”. “Το βιβλίο μπορεί να θεωρηθεί θησαυρός” τονίζει η βουλευτής του ΚΚΕ.

Πρόσφατα, ο Φράγκος Φραγκούλης δήλωσε πως θα μπορούσε να γίνει αρχηγός κόμματος “αν τον καλέσουν“, ενώ το όνομα του είχε ακουστεί για το κόμμα που θα ίδρυε ο Τάκης Μπαλτάκος. Παλιότερα, είχε δημοσιεύσει άρθρο για τον κίνδυνο της “ισλαμοποίησης της Ελλάδος” , ενώ ως αρχηγός ΓΕΣ είχε φτιάξει ολόκληρο σχέδιο για την επέμβαση του στρατού στις πόλεις της Ελλάδας, με σκοπό να αντιμετωπίσει “συμμορίες με καλάσνικοφ” που ενδεχομένως να απειλούσαν τη χώρα. Ο απόστρατος αξιωματικός είχε ταχθεί και υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα του 2015.

Επίσης, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο καθυβρίζει τον ΓΓ του ΝΑΤΟ: