Πόλεμος Μαξίμου-ΠΑΣΟΚ-"Σε μεγάλη πολιτική δυσκολία η Γεννηματά"-"Το ποιος λέει ψέματα είναι πια γνωστό"

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και ΠΑΣΟΚ με αφορμή το περιεχόμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε ο Αλέξης Τσίπρας και η Φώφη Γεννηματά για την επικείμενη συνάντησή τους αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου, για το Σκοπιανό.

Σύμφωνα με συνεργάτες της κ. Γεννηματά, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ζήτησε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Τσίπρα τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για το ονοματολογικό γιατί ο Πρωθυπουργός δεν έχει εξασφαλίσει συναίνεση ούτε καν μέσα στην κυβέρνησή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, η κ. Γεννηματά επεσήμανε στον κ. Τσίπρα ότι ακολουθεί μυστική διπλωματία και θα πρέπει να προσέξει επειδή με όσα κάνει διχάζει τους Έλληνες.

Για «ανακριβείς διαρροές υποτιθέμενων διαλόγων της με τον Πρωθυπουργό» εγκαλεί την Φώφη Γεννηματά κυβερνητικός αξιωματούχος.

“Η κ. Γεννηματά πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη πολιτική δυσκολία για να προβαίνει σε ανακριβείς διαρροές υποτιθέμενων διαλόγων της με τον Πρωθυπουργό, πριν ακόμα προσέλθει στο Μέγαρο Μαξίμου για ενημέρωση. Λίγο περισσότερη εθνική υπευθυνότητα σε τέτοια συγκυρία δεν θα έβλαπτε», αναφέρει ο ίδιος κυβερνητικός αξιωματούχος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη στα σχόλια κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου για το τι ειπώθηκε στη τηλεφωνική συνομιλία της Φώφης Γεννηματά με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα το ποιος λέει ψέματα σε αυτόν τον τόπο είναι πια γνωστό», αναφέρει η απάντηση των συνεργατών της κ. Γεννηματά, σύμφωνα και πάλι με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.