Μαξίμου: Ρωτήσαμε τον πρόεδρο της Ν.Δ. και απάντησε ο κ. Γεωργιάδης

Για επιβεβαίωση του «ποιος κάνει κουμάντο στη Νέα Δημοκρατία» κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, με αφορμή σχόλιο του αντιπροέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Μέγαρο Μαξίμου με τις προ δεκαετίας αναφορές του για τη στάση της Ν.Δ. στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

«Ρωτήσαμε τον πρόεδρο της Ν.Δ. και απάντησε ο κ. Γεωργιάδης. Αμφότεροι επιβεβαίωσαν ποιος κάνει κουμάντο στη Νέα Δημοκρατία», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου.

«Αυτό που δεν έχουμε μάθει ακόμη είναι εάν ο κ. Γεωργιάδης συνεχίζει να πιστεύει πως με τη γραμμή της σύνθετης ονομασίας ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, “ξεπούλησε τη Μακεδονία”», συμπλήρωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Το σχόλιο Γεωργιάδη

«Αν πάμε δέκα χρόνια πίσω άλλοι θα είναι χαμένοι» απάντησε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Μέγαρο Μαξίμου με τις προ δεκαετίας αναφορές του για τη στάση της Ν.Δ. στο θέμα του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ.

«Θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον να μας παίξει το Μέγαρο Μαξίμου τις προ δεκαετίας δηλώσεις του κ. Τσίπρα και των στελεχών του, τότε που τα Σκόπια ήταν Μακεδονία και η Αμερική ο μεγάλος εχθρός και το ΝΑΤΟ θα διαλύονταν» δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο κ. Γεωργιάδης.