Κοτζιάς: Ηθικοί αυτουργοί των απειλών συγκεκριμένα συστήματα που με συκοφαντούν

Συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια δείχνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ως ηθικούς αυτουργούς των απειλών που δέχθηκε για τη ζωή του, μέσω ανώνυμης επιστολής.

«Επί χρόνια συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια με συκοφαντούν ώστε να με στοχοποιήσουν. Τους ενοχλεί οτι δεν με κρατά κανείς. Είναι οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη σωματική ακεραιότητα και ζωή μου. Περιμένω Ν.Δ. και Ιερά Σύνοδος να τις καταδικάσουν χωρίς μεν και αλλά», έγραψε ο κ. Κοτζιάς σε ανάρτησή του στο twitter.

Νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 ότι ο υπουργός Εξωτερικών ήταν ο παραλήπτης απειλητικής επιστολής στην όποια αναγραφόταν: «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα».

«Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα», αναφερόταν στην επιστολή, την οποία έχουν στα χέρια τους οι Αρχές. Μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ο κ. Τόσκας αποκάλυψε ότι η ανώνυμη επιστολή έφτασε στα χέρια του υπουργού Εξωτερικών χθες. Και ακόμη είπε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό των αποστολέων έχουν ήδη ξεκινήσει.