Το tweet της Ντ. Μπακογιάννη για την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

«Η ατραπός στην οποία έχει μπει η κυβέρνηση, χτυπάει ευθέως την ποιότητα της δημοκρατίας μας» σχολίασε μέσω Twitter η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της συζύγου του Κυρ. Μητσοτάκη, Μαρέβας.

«Όταν στοχοποιείς έναν άνθρωπο επειδή είναι σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή επειδή είναι επιχειρηματίας, αυτά είναι τα αποτελέσματα» ανέφερε η κ. Μπακογιάννη στην ανάρτησή της.

Για «παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την επίθεση στην επιχείρηση της κ. Γκραμπόφσκι.

«Η κ. Γκραμπόφσκι έχει στοχοποιηθεί με τρόπο τόσο χυδαίο… Tην έβαλαν στο κάδρο, τη συκοφάντησαν, λάσπωσαν αυτή τη γυναίκα, χυδαιολόγησαν… έγινε πρωτοσέλιδο… Το έγκλημα της; Είναι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, πού θα οδηγούσε αυτό; Δεν νομίζω ότι έχει στοχοποιηθεί άλλη γυναικά πολιτικού στη νεότερη ιστορία όσο αυτή» δήλωσε στον ΣΚΑΪ για να προσθέσει: «Προχθές έριξαν μπογιές, στο σπίτι του Μίκη, μετά στη Μαρέβα… πρόκειται για εκτελεστικό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν λέω ότι δίνει εντολές ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επιτίθενται σε όσους αντιδρούν».