Αδ. Γεωργιάδης: Μικρός και ασήμαντος πρωθυπουργός ο Τσίπρας-Γαϊδούρι ο Πολάκης

Σφοδρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού εξαπέλυσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, λίγες ώρες μετά την παραπομπή του στην Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis.

Αναφερόμενος στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή κατηγόρησε την κυβέρνηση και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα ότι έστησε την υπόθεση Novartis με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

«Η σκευωρία έπεσε παντελώς, από κατηγορούμενοι γίναμε κατήγοροι», δήλωσε στο ΑΝΤ1.

«Δεν είναι φιλική πράξη να υποδέχεται τον ‘Μακεδόνα’ Πρωθυπουργό η Μέρκελ. Αυτή η δήλωση έγινε χθες. Παράλληλα, χθες ξεκίνησαν και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί», είπε ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζοντας ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή υπήρχαν σοβαρά θέματα που έπρεπε να μπουν στην πολιτική ατζέντα.

«Οι Έλληνες όμως χθες δεν συζητούσαν γι’ αυτά τα σοβαρά ζητήματα. Συζητούσαν για την υπόθεση Novartis, για τον Πικραμμένο που έκλαιγε στη Βουλή και για όλα τα αίσχη που έστησε ο Τσίπρας», ανάφερε συγκεκριμένα τονίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας «πέτυχε τον πολιτικό του στόχο γιατί άλλαξε την ατζέντα».

Ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε πως στην τοποθέτησή του από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για πολιτικές ευθύνες και όχι για ποινικές. «Είχε το θράσος αυτός ο μικρός, ασήμαντος πρωθυπουργός να πει ότι δεν μιλά για ποινικές ευθύνες, ενώ το έστησε όλο αυτό», ανέφερε συγκεκριμένα.

“Ο Πολάκης είναι ένα γαϊδούρι και δεν θέλω να θίξω τα γαϊδούρια”

«Ο Πολάκης είναι ένα γαϊδούρι και δεν θέλω να θίξω τα γαϊδούρια που τα συμπαθώ» δήλωσε σήμερα στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας τα γέλια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου στη Βουλή για την υπόθεση Novartis.

«Εγώ θα τον στείλω φυλακή, θα τον στείλω στο ειδικό δικαστήριο. Στην εξεταστική για το ΚΕΕΛΠΝΟ κατέθεσα ότι με εντολή του ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ έχει δώσει 8 εκατ σε εταιρεία φύλαξης χωρίς διαγωνισμό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.