Άγρια κόντρα Τζανακόπουλου-Γεωργιάδη στην Βουλή για τη Novartis - «Δεν παραιτούμαι» (βίντεο)

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος με αφορμή την παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για την υπόθεση της Ράνιας Αντωνοπούλου που λάμβανε επίδομα ενοικίου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν έντονοι διάλογοι με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

Τζανακόπουλος: Τα στελέχη της ΝΔ που εμπλέκονται στην υπόθεση Νovartis δεν δείχνουν την ίδια ευθιξία με αυτή της Κ. Αντωνοπούλου να παραιτηθούν

«Έχουμε μία ομολογημένα λανθασμένη χρήση μίας διατάξεις νόμου την οποία ψήφισε –κακώς – το σύνολο του ελληνικού κοινοβουλίου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος, διαβεβαίωσε ότι κανένας άλλος εξωκοινοβουλευτικός δεν παίρνει το επίδομα και αναρωτήθηκε γιατί τα στελέχη της ΝΔ που εμπλέκονται στην υπόθεση Νovartis δεν δείχνουν την ίδια ευθιξία, παραιτούμενοι από τα αξιώματα τους.

«Πόσες μέρες θα περάσουν μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει από αντιπρόεδρο του κόμματο τον Άδωνι Γεωργιάδη που προσβάλλει όχι μόνο τον πρωθυπουργό της χώρας αλλά και την παράταξη της ΝΔ», διερωτήθηκε o κυβερνητικός εκπρόσωπος και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι πρωταγωνίστησε σε κάθε μικρό και μεγάλο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, ενώ την κάλεσε να κατονομάσει ποιοι είναι οι εισαγγελικοί λειτουργοί που τελούν εν συμπαιγνία με την κυβέρνηση.

Άμεση αντίδραση Γεωργιάδη: Δεν παραιτούμαι – Στημένη σκευωρία

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ Γεωργιάδη. «Δεν παραιτούμαι γιατί ο κ. Τσίπρας μαζί με την κ. Παπασπύρου, τη δεύτερη μητέρα σας, την κ. Θάνου και τον κ. Παπαγγελόπουλος έστησαν τη σκευωρία και πριν από μια ώρα ο πρέσβης των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι στην έρευνα του FBI δεν υπάρχει κανένας Έλληνας πολιτικός… Εσείς το στήσατε» είπε απευθυνόμενος στον Δημήτρη Τζανακόπουλο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και ζήτησε να παραιτηθούν και οι κύριο Ξανθός, Πολάκης και Κουρουμπλής που αναφέρονται στο έγγραφο που απέκρυψε η κυβέρνηση.

«Δεν έχει γίνει τίποτα παραθεσμικό στην υπόθεση Novartis, αν θέλετε εσείς να προχωρήσετε για την άσκηση δίωξης στα πρόσωπα που αναφέρατε εδώ είμαστε να το συζητήσουμε»… σχολίασε ο Τζανακόπουλος.

Δείτε βίντεο: