Θ. Θεοχαρόπουλος: Θλίψη και λύπη για την υπουργοποίηση Κουβέλη

Δριμεία κριτική στον Φώτη Κουβέλη για την αποδοχή της πρότασης υπουργοποίησής του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και μάλιστα υπό τον Πάνο Καμμένο άσκησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Όπως εξήγησε ο κ. Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Φώτης Κουβέλης τα τελευταία τρία χρόνια είχε πάρει μια μοναχική πορεία, η οποία ήταν πορεία στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς καμία κριτική. «Ξεχείλισε το ποτήρι για εμάς, όταν όλοι μαζί κατηγορούσαμε τον εθνικολαϊκισμό και αποδέχθηκε να βρεθεί κάτω από τον κ. Καμμένο».

Αναφέροντας ότι «τα συναισθήματα είναι θλίψη και λύπη, γιατί έχουμε συμπορευτεί, έχουμε πιστέψει σε άλλα πράγματα από αυτά που βλέπουμε σήμερα», άφησε αιχμές κατά του νέου αναπληρωτή υπουργού Άμυνας υπογραμμίζοντας ότι «στόχος του δικού μας φορέα είναι η ανάγκη ύπαρξης ενός προοδευτικού πόλου στη χώρα μας, αλλά έχω ακούσει να είναι στόχος και ορισμένων ανθρώπων, όπως για παράδειγμα αυτών που μπαίνουν τώρα στην κυβέρνηση… Και παρ’ όλα αυτά, να συγκυβερνούν στο ίδιο υπουργείο με τον κ. Καμμένο και τις εθνικολαϊκιστικές θέσεις του» .