Εκτός ΝΔ ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Κοζάνης

Εκτός ΝΔ έθεσε ο Λευτέρης Αυγενάκης τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Κοζάνη, Θωμά Παναγούσια, λόγω εμπλοκής του σε επεισόδια στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.

Ο Γραμματέας της ΝΔ έκανε την εξής δήλωση: «Με την απαράδεκτη εμπλοκή του σε επεισόδια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Κοζάνη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Θωμάς Παναγούσιας είναι αυτονόητο ότι έθεσε μόνος του εαυτόν εκτός κόμματος».

Το επεισόδιο

Ο πρόεδρος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας Βοΐου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα επεισόδια που συνέβησαν χθες αμέσως μετά τη λήξη το αγώνα Ακαδημία Βοΐου-Κοζάνη, στη Νεάπολη, που βρήκε τους φιλοξενούμενους νικητές με 0-2.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ (με το μοβ φούτερ και το μαύρο αμάνικο μπουφάν) φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο (στο 01.38) να γρονθοκοπεί ποδοσφαιριστή της Κοζάνης και μάλιστα να μη σταματά, αλλά να συνεχίζει την επίθεση εναντίον του νεαρού παίκτη των φιλοξενούμενων.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, εξετάζεται το ενδεχόμενο υποβολής μήνυσης κατά του Θωμά Παπαγούσια, από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και τη διοίκηση της Κοζάνης.