Σπυράκη: Στόχος Τσίπρα-Καμμένου η παραμονή στην εξουσία

Μοναδικός στόχος των κ. Τσίπρα και Καμμένου είναι η παραμονή τους στην εξουσία, γι’ αυτό, ό,τι και να κάνουν δεν έχει σημασία, υποστηρίζει η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, ενώ ειδικά για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ισχυρίζεται ότι «θυμώνει και ξεθυμώνει μπροστά στην ανάγκη του να μείνει γατζωμένος στην καρέκλα του και να έχει ασυλία».

Η κα Σπυράκη μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε επίσης πως είναι απαραίτητο οι επιχειρηματίες να συνομιλούν με την κυβέρνηση για να γνωρίζουν το επενδυτικό πλαίσιο, σημειώνοντας όμως ότι αυτό είναι τελείως διαφορετικό από το να στήνονται ιστορίες που έχουν στόχο τον έλεγχο των Μέσων Ενημέρωσης και τη δημιουργία μιας νέας διαπλοκής που σε καμιά περίπτωση δεν αφορά τον κ. Μητσοτάκη και τη Ν.Δ.

Η Ν.Δ. δεν θέλει επενδυτές με κουμπούρια, τόνισε χαρακτηριστικά η κα Σπυράκη επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση αγκάλιασε τον Ιβάν Σαββίδη.

Είναι σαφές ότι υπάρχει εκλεκτική συγγένεια, κάποιοι επιχειρηματίες λειτουργούν με βάση εντολές της κυβέρνησης είπε η κα Σπυράκη. «Η συγγένεια είναι πολύ γερή και απλώς προσπαθούν να τηρήσουν τα προσχήματα αλλά δεν τα καταφέρνουν» σημείωσε.

Όσον αφορά τους κυβερνητικούς χειρισμούς για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και τις διαφορετικές δηλώσεις του κ. Καμμένου με άλλα κυβερνητικά στελέχη, είπε πως αυτό δεν είναι εικόνα σοβαρής κυβέρνησης.