Στην εντατική ο Βουλγαράκης μετά το χειρουργείο – Βαριά κατάγματα από το τροχαίο

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται από χθες ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Γιώργος Βουλγαράκης. Ο κ. Βουλγαράκης μετά από τροχαίο που είχε, υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και βρίσκεται στην Εντατική για προληπτικούς λόγους.

Ο 58χρονος πολιτικός το μεσημέρι της Τρίτης παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο έξω από το Ζάππειο, στη λεωφόρο Βασιλίσσσης Όλγας και τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και στο δεξί χέρι. Διακομίστηκε στην Κεντρική Κλινική Αθηνών όπου οι γιατροί με επικεφαλής τον ορθοπεδικό κ. Γιώργο Παπαγιαννόπουλο, διέγνωσαν συντριπτικό επιπλεγμένο κάταγμα δεξιάς κνήμης και περόνης καθώς και κάκωση δεξιάς άκρας χειρός.

Εισήχθη στο χειρουργείο περίπου στις 7μμ την Τρίτη και η επέμβαση ολοκληρώθηκε περίπου πέντε ώρες αργότερα. Ομάδα χειρουργών ορθοπεδικών με επικεφαλής τον κ. Παπαγιαννόπουλο αποκατέστησε με τις δύο επεμβάσεις τα χτυπήματα στο πόδι και το χέρι του 58χρονου.

Ωστόσο, οι γιατροί θέλοντας να αποκλείσουν καποια τυχόν μετεγχειρητική επιπλοκή στο πόδι, όπως πχ το σταμάτημα της αιμάτωσης στο πόδι λόγω της αιμορραγίας, έκριναν επιβεβλημένη την εισαγωγή του ασθενή στη ΜΕΘ, καθώς σε οποιαδήποτε ανησυχητική περίπτωση θα μπορούσαν να παρέμβουν αμέσως και να μην μετατραπεί το συμβάν σε μη αναστρέψιμο και μοιραίο.