ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε πως πραγματικός πρόεδρος της ΝΔ είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης

Σε μια ακόμα ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε πως πραγματικός πρόεδρος της ΝΔ είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση των τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας.

Η Κουμουνδούρου αναφέρει παράλληλα ότι ο κ. Μητσοτάκης, «αφού πρώτα επανέλαβε τα γνωστά καταστροφολογικά του για την οικονομία που διαψεύδονται καθημερινά, απέφυγε για μια ακόμα φορά να εκφέρει θέση για την ονομασία της ΠΓΔΜ για να μη στεναχωρήσει την ακροδεξιά του πτέρυγα, ενώ απέδειξε εκ νέου την ανευθυνότητά του στο θέμα των Ελλήνων αξιωματικών επιτιθέμενος στην κυβέρνηση».

«Βέβαια», προσθέτει, «δεν παρέλειψε να δείξει πόσο πολύ φοβάται τη δικαιοσύνη και τη διαλεύκανση της υπόθεσης Novartis, στην προσπάθειά να δικαιολογήσει τη χτεσινή φυγή του κόμματός του από τις εργασίες της προανακριτικής».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει, τέλος, ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «ξαναθυμήθηκε πάντως τις κάλπες που για μια ακόμα φορά “έρχονται”, περισσότερο ως προειδοποίηση στο εσωτερικό του κόμματός του».