Τουρκικά ΜΜΕ κατά Καμμένου: Ο υπουργός που γλίτωσε από τους Τούρκους στρατιώτες ξεπέρασε τα όρια

Στοχοποιούν και πάλι τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ξεπερνώντας κάθε όριο προκλητικότητας γράφουν τον “Έλληνα υπουργό που γλίτωσε από τους Τούρκους στρατιώτες”, θυμίζοντας το περιστατικό στα Ίμια όταν τουρκικά πλοία επιχείρησαν να εμποδίσουν τη ρίψη στεφάνου. Αφορμή οι δηλώσεις που έκανε μετά την στρατιωτική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, τις οποίες χαρακτηρίζουν αλαζονικές και σκανδαλώδεις.

Το TV 5 Haber αλλοίωσε την τοποθέτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε τον όρο έλληνες μουτζαχεντίν. “Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας χρησιμοποίησε σκανδαλώδεις εκφράσεις” γράφει η ιστοσελίδα Ideal Haber. Χωρίς χαρακτηρισμούς η ίδια ιστοσελίδα αναπαράγει τις δηλώσεις του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Μετά την στρατιωτική παρέλαση ο υπουργός ΕΘνικής Άμυνας κ. Πάνος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: “Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση απέναντι στην εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.Είμαστε ένας λαός φιλειρηνικός, κάνουμε τα πάντα για την ειρήνη, αλλά όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία θα τον συντρίψουμε, όπως οι Έλληνες μαχητές συνέτριψαν το 1821 μία πανίσχυρη Οθωμανική Αυτοκρατορία.”

Πηγή: onalert.gr