Οργιάζουν τα τουρκικά ΜΜΕ με τις δηλώσεις Κατσίκη- «Στριμώχτηκαν στη γωνία» και προσφέρουν ανταλλαγή

Ο τουρκικός Τύπος δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις σημερινές δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη περι ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους Τούρκους αξιωματικούς.

Οι τουρκικές εφημερίδες αποθεώνουν τους Έλληνες που έχουν την άποψη της ανταλλαγής, με πρώτη και καλύτερη την φιλοκυβερνητική πλέον εφημερίδα Hurriyet, καθώς στο άρθρο της αντιμετωπίζει με ενθουσιασμό την «προσφορά» του Κώστα Κατσίκη.

Στην εφημερίδα αναφέρεται και η αντίδραση των υπολοίπων μελών της βουλής και των κομμάτων αλλά αντιμετωπίζεται ως κάτι ασήμαντο.

Η Υeniakit δημοσιεύει ότι οι Έλληνες «στριμώχτηκαν στη γωνία» και μιλούν για ανταλλαγή. Αναφερόμενη στο γεγονός ότι οι δηλώσεις του Κώστα Κατσίκη, ήρθαν μετά τις δηλώσεις του Ερντογάν.

Η Haber7 επίσης στο ίδιο κλίμα αναφέρει στον τίτλο της: «Το είπαν για πρώτη φορά! Η προσφορά ανταλλαγής στην Τουρκία», αναφέρει τη θέση του κ. Κατσίκη, ως στέλεχος της κυβέρνησης ο οποίος συζήτησε την ανταλλαγή των Ελλήνων στρατιωτικών με τους Τούρκους πραξικοπηματίες ανοιχτά στην τηλεόραση.