Κυρ. Μητσοτάκης: Aνίκανος και επικίνδυνος ο Πάνος Καμμένος

«Όχι μόνο ανίκανο, αλλά και επικίνδυνο» χαρακτήρισε τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον Real Fm και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι ο κ. Καμμένος «ασκεί εξωτερική πολιτική και ρίχνει αχρείαστα λάδι στην φωτιά» για να προσθέσει ότι «ο κ. Τσίπρας είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός που θα έπρεπε να έχει αποπέμψει χθες τον κ. Καμμένο». Ζήτησε από τον υπουργό Άμυνας να μιλάει λιγότερο και να κάνει περισσότερο τη δουλειά του, που είναι η ενίσχυση του αξιόμαχου των ενόπλων δυνάμεων.

Για το θέμα τον δύο αξιωματικών είπε ότι αυτό που θα είχε κάνει ο ίδιο διαφορετικά «θα ήταν ότι δεν θα είχα υποτιμήσει το περιστατικό και θα είχα κινητοποιήσει όλες τις διεθνείς συμμαχίες. Ο κ. Τσίπρας ό,τι έκανε το έκανε με μεγάλη καθυστέρηση. Θα ήθελα να αναλογιστείτε πως αισθάνονται οι γονείς όταν λέει ότι οι δύο αξιωματικοί μπορεί να μείνουν στην φυλακή και 15 χρόνια».

Σχετικά με τους χαρακτηρισμούς για τον κ. Ερντογάν εκτίμησε ότι «η δήλωση είναι παντελώς άσχετη που ρίχνει λάδι στην φωτιά», συμπλήρωσε ότι «είναι λάθος η έκφραση όπως και η ανακοίνωση του Μαξίμου που μιλούσε για “σουλτάνο”», για να καταλήξει: «Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τα εθνικά θέματα για εσωτερική κατανάλωση».