Θεοχαρόπουλος: Η ΝΔ είναι ιδεολογικός μας αντίπαλος όχι προνομιακός εταίρος

Η Νέα Δημοκρατία θυσιάζει τα πάντα για να έρθει στην εξουσία και είναι ιδεολογικός μας αντίπαλος και όχι προνομιακός μας εταίρος δήλωσε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που μίλησε Στο Κόκκινο και τον Κώστα Σαββόπουλο.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος αναφερόμενος στη στείρα αντιπολίτευση της ΝΔ εξήγησε ότι το ίδιο έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ πριν έρθει στην εξουσία και τόνισε ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν διαπραγματεύεται την αυτονομία του και όσο θα δυναμώνει προτάσεις όπως αυτές του Αντώνη Σαμαρά θα γίνονται.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος διευκρίνισε «είναι άλλο η κριτική μας στην κυβέρνηση. Η κυβέρνηση κρίνεται από τις ασκούμενες πολιτικές. Δεν κριτικάρουμε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ λες και είναι ένα κόμμα της αντιπολίτευσης. Συνεπώς εκεί είναι άλλο το θέμα η κριτική μας στις συγκεκριμένες αδιέξοδες πολιτικές που εφαρμόζετε όπως για παράδειγμα η σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ με τον εθνικολαϊκισμό, τον κ. Καμμένο, που – για να κάνω μια παρένθεση – είναι επικίνδυνος για τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ιδίως αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα και αυτό το Μέγαρο Μαξίμου θα πρέπει να το αξιολογήσει επιτέλους και άλλο θέμα η Νέα Δημοκρατία που είναι ιδεολογικά στην αντιπέρα όχθη από εμάς».