Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη – Με ποιους θα συναντηθεί - Το πρόγραμμα του

Διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με ευρεία ατζέντα συναντήσεων και ζητημάτων.

Ο κ. Μητσοτάκης θα έχει διαδοχικές συσκέψεις το πρωί της Παρασκευής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τους αντιπεριφερειάρχες και ακολούθως με τους 38 δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία επίσης του κ. Τζιτζικώστα. Οι συσκέψεις θα έχουν ως αντικείμενο τα προβλήματα πρώτου και δεύτερου βαθμού Αυτοδιοίκησης.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΝΔ θα δώσει ταυτόχρονη συνέντευξη σε τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης (Ράδιο Θεσσαλονίκη, FM100 και Focus FM 103,6), στις 10.30′ το πρωί της Παρασκευής, όπως είχε κάνει και πέρσι τον Ιανουάριο.

Στη συνέχεια, την ίδια μέρα, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνεργασία με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης και τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, για τις σχέσεις του κόμματος με την κοινωνία.

Ακολούθως, η ΟΝΝΕΔ διοργανώνει εκδήλωση με νέους, σε ανοιχτό χώρο, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου θα γίνει συζήτηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΝΔ και νεολαίους για τα θέματα που τους απασχολούν. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα έχει ανοιχτό ερωτηματολόγιο προς τον κ. Μητσοτάκη.

Το απόγευμα, στις 20.00′ ο πρόεδρος της ΝΔ θα έχει προσωπικές συναντήσεις με στελέχη του κόμματος στο ξενοδοχείο Met.

Για το πρωί του Σαββάτου, Διοικούσα Επιτροπή και Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού έχουν προγραμματίσει Ακαδημία Πολιτικών Στελεχών, στα οποία θα μιλήσει ο κ. Μητσοτάκης για θέματα γενικότερης πολιτικής.

Πηγή: voria.gr