Πάνος Καμμένος: Ο τόπος γύρισε σελίδα

Ο τόπος γύρισε σελίδα τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, καλωσορίζοντας και συγχαίροντας τους βουλευτές του κόμματός του, που εξελέγησαν στις πρόσφατες εκλογές.

Ο κ. Καμμένος, ανοίγοντας τις εργασίες της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ ανακοίνωσε την τοποθέτηση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη στη θέση της Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος και ανέφερε ότι πλέον είναι μια διαφορετική ημέρα και το έργο των ΑΝΕΛ είναι διαφορετικό, αφού μετέχουν στην κυβέρνηση. «Όσοι αντέξαμε, πήραμε ξανά την εμπιστοσύνη του λαού» τόνισε ο Πάνος Καμμένος  και πρόσθεσε ότι το κόμμα του «έριξε» την προηγούμενη κυβέρνηση και σήμερα είναι ο «ρυθμιστής».

Τέλος ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι «πρέπει να λειτουργήσει ξανά η Δημοκρατία μετά από δυόμισι χρόνια» γιατί, όπως είπε, «ο απερχόμενος πρωθυπουργός δεν απάντησε επί δυόμισι χρόνια σε καμιά ερώτηση πολιτικού αρχηγού και χθες αρνήθηκε να παραδώσει στον νέο Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα». Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος αναλαμβάνει το υπουργείο Άμυνας, ενώ σε θέσεις υφυπουργών στην κυβέρνηση τοποθετούνται ο Τέρενς Κουίκ, ο Νίκος Νικολόπουλος, Έλενα Κουντουρά και η Μαρία Κόλλια. Οι επιλογές έγιναν με βάση την κοινοβουλευτική εμπειρία. Στις 13:00 ο Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του κόμματος.