Συνάντηση Σαμαρά με Νικήτα Κακλαμάνη για αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά θα έχει σήμερα ο βουλευτής του κόμματος κ. Νικήτας Κακλαμάνης.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Κακλαμάνης στην πρωινή εκπομπή του Ant1 θα έχει μία πρώτη συζήτηση με τον κ. Σαμαρά για το εκλογικό αποτέλεσμα και τις εσωτερικές εξελίξεις στη ΝΔ. Θα είναι η πρώτη από μία σειρά συναντήσεων που θα έχει ο κ. Σαμαράς, ο οποίος από χθες έχει αρχίσει σειρά τηλεφωνικών επαφών με βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Για τις προσεχείς ημέρες ο κ. Σαμαράς προγραμματίζει σύγκληση των κομματικών οργάνων και της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Πάντως, ήδη κορυφαία στελέχη του έχουν διαμηνύσει να δρομολογήσει έκτακτο Συνέδριο του κόμματος, κάτι το οποίο ο κ. Σαμαράς και το επιτελείο του εξετάζει σε συνάρτηση με τις ενέργειες της Κυβέρνησης και την πορεία των διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Σαμαράς ο οποίος δεν πήγε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου για να παραδώσει στον κ. Τσίπρα, αφού δεν ήθελε να υπάρχει πλάνο του να υποδέχεται τον αντίπαλό του και τον ίδιο να αποχωρεί, παρακολουθεί προσεκτικά τις πρώτες κινήσεις του κ. Τσίπρα και τον σχηματισμό της Κυβέρνησης και θα τοποθετηθεί μετά τις επίσημες ανακοινώσεις.