Η Κρατική Ασφάλεια ανέλαβε την έρευνα για την επίθεση στο γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη (φωτο&βίντεο)

Η Κρατική Ασφάλεια ανέλαβε και διεξάγει έρευνα σχετικά με την επίθεση κουκουλοφόρων που έκαναν χθες το απόγευμα στο κτίριο που στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Το κτίριο βρίσκεται στην οδό Γεναδίου στην Αθήνα.

Οι κουκουλοφόροι εισβάλαν στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, προκαλώντας ζημιές και γράφοντας τη λέξη «αλληλεγγύη» στον τοίχο. Για να τους αποτρέψει, ο αστυνομικός της συνοδείας του πολιτικού, πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα.
Οι αρμόδιοι αξιωματικοί διενεργούν προανάκριση, για να διευκρινιστούν οι συνθήκες της επίθεσης και του πυροβολισμού, καθώς και ο στόχος των κουκουλοφόρων.

Λίγο μετά την επίθεση, ο κος Βαρβιτσιώτης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter βίντεο με την επίθεση των αγνώστων.

Διαρκεί μόλις 20 δευτερόλεπτα, αλλά είναι ενδεικτικό. Τα πλάνα είναι τραβηγμένα προφανώς από κινητό τηλέφωνο. Δείχνουν περισσότερους από δέκα αγνώστους να βρίσκονται στην είσοδο του γραφείου.

Στο δρόμο φαίνονται επίσης τα τρικάκια που πέταξαν οι άγνωστοι.

Με τρίτη ανάρτησή του, ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε: «Για τον Κουφοντίνα διαδήλωναν σε εμένα«.

Αυτή του την ανάρτηση συνόδευσε με τρεις φωτογραφίες.