ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: H διαγραφή Καμπόσου άργησε 20 μέρες

«Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 20 μέρες μετά την αρχική χυδαία επίθεση του δημάρχου Άργους και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καμπόσου, κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για να βρει ο πρόεδρος της ΝΔ  Κυριάκος Μητσοτάκης το θάρρος και να τον διαγράψει από το κόμμα του», τονίζει εμφατικά ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αργά αντανακλαστικά.

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, χρειάστηκε να περασουν 20 ημέρες για να προχωρήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη διαγραφή, σημειώνοντας αναλυτικά:

«Χρειάστηκε, μάλιστα, να μεσολαβήσει άλλη μια χυδαία επίθεση -η σημερινή- του Δ. Καμπόσου κατά του Γ. Μπουτάρη μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει ένα στέλεχος του που δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί ρατσιστική και αντισημιτική ρητορική».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Το δυστύχημα είναι πως όλα αυτά δεν μας ξαφνιάζουν. Εξοργίζουν, όμως, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες».

 

H παραπάνω ανακοίνωση είναι μία από τις πολλές στις οποίες προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη διαγραφή του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου.

 

Όπως η ακόλουθη στην οποία επισημαίνονται τα εξής:

Επειδή τα αντανακλαστικά του Γραφείου Τύπου του δήμου Άργους-Μυκηνών είναι πιο γρήγορα από αυτά της ΝΔ και απέσυραν το σχετικό βίντεο του στελέχους της ΝΔ Δ. Καμπόσου από το youtube, επισυνάπτουμε το σχετικό απόσπασμα, αναμένοντας την απάντηση του κ. Μητσοτάκη. 

Και σε link: https://www.youtube.com/watch?v=Yq6OC5DvR_U&feature=youtu.be