Νέες απειλές Μπαχτσελί: "Το Αιγαίο θα γίνει ο τάφος των ελληνικών πόθων"!

Κάθε όριο προκλητικότητας ξεπέρασε εκ νέου ο ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, με τον οποίο συνεργάζεται προεκλογικά ο Ερντογάν.

Σε προεκλογική του συγκέντρωση στη Σμύρνη αναφέρθηκε στη Μικρασιατική καταστροφή και απείλησε για επανάληψη της τραγωδίας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα: “γίνει ξανά το Αιγαίο τάφος των πόθων των Ελλήνων”.

Αφορμή ήταν οι αντιδράσεις Ελλάδας και Τουρκίας στο προεκλογικό σποτ του κόμματός του, όπου η Κύπρος εμφανίζεται ως τουρκικό έδαφος.

Aδιανόητο! Τουρκικό προεκλογικό σπότ παρουσιάζει ολόκληρη την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος [vid] | Newsit.gr

 

“Η ελληνική κυβέρνηση, η οποία παίζει παιχνίδια στα νησιά του Αιγαίου, ας μάθει τα όριά της και ας μην ξεχνάει τι τράβηξαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας. Θα ξαναγίνει το ίδιο. Δόξα τω Θεώ, η βούληση να γίνει ξανά το Αιγαίο τάφος των πόθων των Ελλήνων, είναι ακόμη ζωντανή. Και θα συνεχίζει να είναι μέχρι τέλους», είπε ο Μπαχτσελί.

Και συνέχισε αναφερόμενος την Κύπρο λέγοντας: «Γιατί ενοχλούνται; Επειδή δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος. Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους και χοντροκέφαλους ‘τι να κάναμε’, ‘πώς να τη δείχναμε’; Το δηλώνω και το τονίζω: Η Κύπρος είναι τουρκική. Είναι τουρκική πατρίδα και τουρκική θα παραμείνει».

Αυτό είναι το προκλητικότατο προεκλογικό σποτ του εθνικιστικού κόμματος του Ντεβλέτ Μπαχτσελί: