Λεβέντης: Ο Τσίπρας μου είπε ότι δίνει το "Βόρεια Μακεδονία" με τέτοια αναισθησία...

«Πρέπει να ανατραπεί ο Τσίπρας. Πρέπει να πέσει ο Τσίπρας πριν πάει στις Πρέσπες. Κάποιοι βουλευτές να μην ψηφίσουν την κυβέρνηση. Δηλαδή να εναντιωθούν στην παράδοση της Μακεδονίας… Οι Μακεδόνες ειδικά, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να το σκεφτούν πάρα πολύ καλά. Γιατί δε θα μπορούν να επισκεφθούν ούτε την περιφέρειά τους. Βράζει η Μακεδονία. Όλοι οι νομοί της Βόρειας Ελλάδας, αναθεματίζουν όποιον θέλει να δώσει το όνομα. Ελπίζω να τρομάξει ο Τσίπρας και να κάνει πίσω. Έχουμε ακόμη μία μέρα… Στην πολιτική και σε μία ώρα, γίνονται πράγματα που δε γίνονται επί αιώνες. Πάει ο άνθρωπος να παραδώσει το όνομα. Δεν έχει κάτσει να δει τι επιπτώσεις θα υπάρξουν. Κάθονται και δίνουν κάτι επιχειρήματα… ηλίθια επιχειρήματα όλοι του ΣΥΡΙΖΑ περιέρχονται τα κανάλια και δε ντρέπονται για λογαριασμό τους».

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο Ιonion fm, στην εκπομπή «Ραδιουργίες εκ προμελέτης» με τους Δημήτρη Στρουμπάκο και Αντώνη Γρηγορόπουλο.

Και συνέχισε: «Είμαι εκνευρισμένος! Να βγουν έξω από το σπίτι τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στη γειτονιά τους, να ρωτήσουν σε τρία σπίτια. Να ρωτήσουν: Να πάμε να υπογράψουμε να το δώσουμε; Και να πράξουν αναλόγως… Βλέπω ότι αυτοί αύριο, όταν πάρουν την υπογραφή μας, θα γυρεύουν τη Θεσσαλονίκη την ίδια! Και θα βγει στην πλατεία Συντάγματος να κάνει χαρακίρι ο Τσίπρας!

Ένα παλιόπαιδο είναι που το έβαλαν για δήμαρχο Αθηναίων, είδαν οι γέροι του ΣΥΡΙΖΑ ότι περνάει σα νέος για να φέρει κοντά τους Πασοκτζήδες… και έτσι μπήκε ο Τσίπρας. Δεν έχει κανένα προσόν πολιτικό. Πολιτικά είναι μηδέν ο άνθρωπος. Όταν μου ανακοίνωσε ότι δίνει το «Βόρεια Μακεδονία» το έλεγε με τέτοια αναισθησία σα να μου έλεγε: Ο Ολυμπιακός έβαλε γκολ»!

Πηγή: ionionfm