"Δύο είναι οι πολιτικοί απατεώνες, Τσίπρας και Καμμένος" απαντά η ΝΔ

«Δύο είναι οι πολιτικοί απατεώνες και τους γνωρίζουν όλοι πολίτες: Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος» απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ.

«Και οι δυο τρέμουν πια με την οργή που έχουν προκαλέσει στους πολίτες, γι’ αυτό και καθυστερούν όσο μπορούν τις εκλογές. Αν τολμούν, ας τις κάνουν εδώ και τώρα, για να αποφασίσει ο λαός ποιος θα διαχειριστεί όλα τα προβλήματα που αφήνουν πίσω τους» ανέφερε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Νωρίτερα, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Κιλκίς, είχε αναφέρει: «Εάν πράγματι πιστεύει αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης, ας δηλώσει ότι δεν θα εφαρμόσει -αν ο ίδιος γίνει ποτέ Πρωθυπουργός- τη συμφωνία που θα ψηφιστεί στη Βουλή. Όλα τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές για εσωτερική κατανάλωση από έναν πολιτικό απατεώνα».

Το πρωί, στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 105η επέτειο από την απελεύθέρωση της πόλης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε υποστηρίξει ότι «ο κ. Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γείτονα χώρα κάτι το οποίο καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε συζητήσει, τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα» και επανέλαβε ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει την κύρωση της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ, «όταν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος τη φέρουν στη Βουλή».