Θεοδωράκης: Ο Κωνσταντινόπουλος πρότεινε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ-"Πόσο χαμηλά βρε Σταύρο" απαντά ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ

Συνεχίζονται οι κόντρες μεταξύ Ποταμιού και ΚΙΝΑΛ, κάτι που δείχνει ότι μόνο βελούδινο δεν είναι το “διαζύγιο” των δύο πλευρών. Ο Σταύρος Θεοδωράκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha έκανε λόγο για διγλωσσία και αποκάλυψε ότι ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος πρότεινε σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ να συνεργαστούν με το ΣΥΡΙΖΑ.

Η αρχή της αντιπαράθεσης

Η αντιπαράθεση με τον Οδ. Κωνσταντινόπουλο, ξεκίνησε από ένα tweet που έκανε νωρίτερα, σήμερα, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στο οποίο έγραφε: «Α ρε Σταύρο, θα είναι φρικτό το πολιτικό σου τέλος».

Η απάντηση Θεοδωράκη 

Ο κ. Θεοδωράκης ρωτήθηκε σχετικά από τον Α. Σρόιτερ κατά την συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha. «Δεν θέλω να απαντήσω σε προσωπικές τέτοιες επιθέσεις που δείχνουν και μια εσωτερική κακία» είπε και πρόσθεσε: «Η τελευταία μου συνάντηση με τον κ. Κωνσταντινόπουλο ήταν στο Εκτελεστική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ, όπου εισηγήθηκε την συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλα δημοσίως, άλλα πίσω από τις πόρτες…». Και πρόσθεσε: «Δε νομίζω ότι θα έχω φρικτό τέλος, είτε ως πολιτικός είτε ως δημοσιογράφος».

Αντεπίθεση Κωνσταντινόπουλου

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ έσπευσε να ανταπαντήσει μέσω twitter: «Έμαθα ότι ο @St_Theodorakis είπε στον @ALPHA_TV ότι σε συνεδρίαση του@kinimallagis πρότεινα να συνεργαστούμε με @syriza_gr!Πόσο χαμηλά βρε Σταύρο,τουλάχιστον θα μπορούσες να βρεις κάτι που θα σε πίστευε έστω και ένας!Πρίν ακόμη στηρίξεις επίσημα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ άρχισες να τους μοιάζεις».

“Δεν ανέχονταν διαφορετικές απόψεις στο ΚΙΝΑΛ”

Για την αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής ο Στ. Θεοδωράκης επέμεινε: «Θα συνεχίσω να λέω την άποψή μου, με το κόστος που αυτό μπορεί να έχει στην ελληνική πολιτική σκηνή» και πρόσθεσε: «Κάποιοι θεωρούσαν ότι οι διαφορετικές απόψεις ήταν εμπόδιο στο Κίνημα Αλλαγής, εμείς θεωρούσαμε ότι ήταν πλούτος. Εφόσον κάποιοι δεν το ανέχονταν αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε».

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα διάλυσης του Ποταμιού και στο συνέδριο του Οκτωβρίου θα εκλεγεί η νέα ηγεσία του κόμματος. Ερωτηθείς αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος, απάντησε: «Είναι όλα ανοιχτά. Εχω τη μεγαλύτερη ευθύνη και θα θέσω την παραίτησή μου ενώπιον των συνέδρων. Το αν θα είμαι υποψήφιος το ποιοι θα είναι άλλο υποψήφιοι θα φανεί από την προσυνεδριακή διαδικασία».