Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας δύο αδελφών τοξικομανών στα Άνω Λιόσια

Συνελήφθη ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας με κυνηγετικό όπλο των δύο αδελφών, ηλικίας 37 και 30 ετών, η οποία είχε διαπραχθεί στις 28 Δεκεμβρίου πέρυσι, στα Άνω Λιόσια.  Δράστης είναι 35χρονος ο οποίος συνελήφθη στον Ασπρόπυργο και όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, κίνητρο της δολοφονίας είναι οι προσωπικές διαφορές.

Μάλιστα ο 35χρονος και τα θύματα ήταν χρήστες ναρκωτικών και γνωστοί, ενώ κατά το παρελθόν είχαν μάλιστα καυγαδίσει, με συνέπεια να τραυματιστεί ο δράστης της δολοφονίας και ο ένας από τ΄ αδέλφια. Ο 37χρονος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στη θέση του οδηγού και έφερε επτά τραύματα από κυνηγετικό όπλο. Ο 30χρονος είχε βρεθεί νεκρός στα σκαλοπάτια παρακείμενης εγκαταλελειμμένης οικοδομής και έφερε δύο τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τα δύο θύματα είχαν πάει έξω από δύο εγκαταλελειμμένες οικοδομές στα Άνω Λιόσια, προκειμένου να κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο δράστης που βρισκόταν στον πρώτο όροφο μίας εξ’ αυτών, μόλις τους αντιλήφθηκε πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα αρχικά τον 37χρονο, που βρισκόταν εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στη θέση του οδηγού και στη συνέχεια τον αδελφό του που επιχείρησε να τον καταδιώξει, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση σε Ειδικό Ανακριτή.