Στο νοσοκομείο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσε βοήθεια για τη φωτιά στη Θάσο

Με ελαφρύ εγκεφαλικό στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Εμμανουηλίδης. ο οποίος έγινε γνωστός από την έκκληση που απηύθυνε το προηγούμενο Σάββατο στο γραφείο του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Τόσκα να ενισχυθούν οι δυνάμεις αεροπυρόσβεσης για να τεθούν υπό έλεγχο τα μέτωπα της πυρκαγιάς στη Θάσο που μαινόταν ανεξέλεγκτη.

Από τη Δευτέρα, ο κ. Εμμανουηλίδης νοσηλεύεται στη Β’ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Καβάλας έχει υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται ελεγχόμενη και σύμφωνα με ιατρικές πηγές δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του.

Το περιστατικό με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσε ενίσχυση των αεροπορικών δυνάμεων απασχόλησε και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Μετά την περιοδεία του κ. Τσίπρα τη Δευτέρα στη Θάσο, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην έκκληση του Τάκη Εμμανουηλίδη προς τον Νίκο Τόσκα τονίζοντας ότι ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ δεν τηλεφωνούσε το γραφείο του υπουργού Δημόσιας Τάξης αλλά καλούσε λάθος τηλέφωνο.