Ο Βουλευτής Λευκάδας Αθανάσιος Καββαδάς τακτικό μέλος της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδος

Σε τακτικό μέλος της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδας αναγορεύτηκε ο Αθανάσιος Καββαδάς, Βουλευτής Λευκάδας και μέλος της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής.

Στον κ. Καββαδά, απόστρατο της Πολεμικής Αεροπορίας, απονεμήθηκε ο τίτλος του τακτικού μέλους της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδος, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης.

Ο Βουλευτής Λευκάδας δεν παρέλειψε να ενημερώσει για το γεγονός τους διαδικτυακούς του φίλους με σχετική ανάρτηση στο Facebook. Στο σύντομο μήνυμά του εξέφρασε τη συγκίνηση του και τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ακαδημίας, προσκομίζοντας σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Η ανάρτηση του Αθανασίου Καββαδά στο Facebook

“Είχα την τιμή να με δεχθεί σήμερα ως τακτικό μέλος στους κόλπους της η ιστορική Αεροπορική Ακαδημία Ελλάδος.
Μιας Ακαδημίας που στηρίζει τις ανθρώπινες αξίες, καταβάλει προσπάθειες, ιδιαίτερα τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, να διατηρήσει υψηλά το φρόνημα, την πίστη στα ιδανικά και την αγάπη στην αεροπορική ιδέα και αναγνωρίζει την πολιτισμική και κοινωνική προσφορά.
Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Πτέραρχο ε.α. κ. Νόκα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδος για την τιμή που μου κάνανε καθώς και όλους όσους βρέθηκαν σήμερα μαζί μου και μοιράστηκαν τη συγκίνηση και τη χαρά μου.”

kavvadas-1

kavvadas-2

kavvadas-3

kavvadas-4

kavvadas-5

kavvadas-6

kavvadas-7

kavvadas-8

kavvadaw-8

kavvadas-9