Απίστευτο και όμως ελληνικό! Ασφαλτόστρωσαν χωρίς να μετακινήσουν αυτοκίνητα και κάδους

Ελλάς το μεγαλείο σου! Εκεί που λέγαμε ότι τα έχουμε δει όλα σε αυτή την χώρα έρχεται μια ασφαλτόστρωση σε δρόμο του Ρεθύμνου και ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η επική ασφαλτόστρωση του δρόμου που βλέπετε στις φωτογραφίες έγινε πριν από δύο μέρες.

Στην οδό Επ. Μαρούλη ο δήμος προχώρησε στις απαραίτητες εργασίες μόνο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχε υπολογίσει.

Τα συνεργεία έβαλαν άσφαλτο μόνο εκεί που μπορούσαν. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να στρωθεί μόνο σε σημεία που δεν υπήρχαν κάδοι σκουπιδιών και παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Με λίγα λόγια μισές δουλειές.

asfaltostrosi-1

Οι πολίτες τώρα λένε ότι οι δημοτικές αρχές δεν τους ειδοποίησαν εγκαίρως ώστε να μετακινήσουν τα οχήματά τους προκειμένου να εκτελεστούν κανονικά οι εργασίες.

Από την άλλη ο δήμος ρίχνει και ευθύνες στην αστυνομία, η οποία και έπρεπε να μεριμνήσει ώστε να μετακινηθούν τα οχήματα.

Επίσης ο δήμος υποστηρίζει ότι ενημέρωσε εγκαίρως τους πολίτες να μετακινήσουν τα οχήματα τους αλλά οι ίδιοι είτε το αμέλησαν είτε για κομματικούς λόγους δεν τα μετακίνησαν γιατί ήταν από άλλο κόμμα και διαφωνούσαν με την απόφαση του δημάρχου.

Το αποτέλεσμα βέβαια φαίνεται στις φωτογραφίες και είναι άκρως απογοητευτικό.

asfaltostrosi1-1